Verbandtrommels gevuld

Verbandtrommels -koffers en -tassen

Inhoud EHBO koffer A compleet

Inhoud voor een groot model verbandtrommel.

Inhoud B trommel Compleet

Verbandtrommels zijn vaak te herkennen aan de kleur en natuurlijk een pictogram met een wit kruis. De trommels zijn verkrijgbaar in veel verschillen uitvoeringen en daarom verschilt soms ook de benaming. Er wordt dan niet alleen over een verbandtrommel gesproken maar ook over een verbanddoos, EHBOdoos, EHBOtrommel, verbandkoffer, EHBOkoffer enzovoort. Ook de benaming in combinatie met BHV of eerste-hulp zijn hierbij veel gezien. In feite duiden alle verschillende benamingen voor koffers en trommels het zelfde aan. Er wordt namelijk bedoeld de verzamelplaats voor de verbandmiddelen in uw bedrijf of organisatie.

De overheid heeft momenteel aangegeven dat er voldoende verbandmiddelen aanwezig moeten zijn. Wat voldoende is was vroeger nogal uitvoerig beschreven in normbladen, maar hierin wordt tegenwoordig ruim gedacht. Simpelweg dient u voldoende te hebben voor de soort werkzaamheden die plaatsvinden. In onze webwinkel vindt u de mogelijkheden zoals wij ze aanbieden in de uitvoering met A of B vulling, maar ook meer gericht op de branche zoals bijvoorbeeld een HACCP koffer t.b.v. horeca of voedingsmiddelenindustrie en een koffer speciaal ingericht voor kinderen t.b.v. gastouders en kinderdagverblijven.

Sluit de inhoud niet aan bij uw wens dan belt u ons gerust met uw vragen, wij maken speciaal een aanbod op maat in overleg met u!